Мъжкото онлайн списание
Анти-скука » Разказ » Еротичен разказ - 4 - Страница 6
Еротичен разказ - 4 - Страница 6
Петък, 07 Септември 2007 18:09 Написано от Vratovrazka.bg   

Ада прокара пръсти по гърба на мъжа – започна от шията, после надолу по гръбнака, към кръста и се спря на задника. Усети, че на него му харесва, макар че той не казваше нищо. Дали му беше забранено да говори? Ако беше така, това дори беше възбуждащо за нея… Тя се отдели за миг от него, хвана го за ръката и тръгна към леглото. През цялото време Цезар наблюдаваше с лека усмивка и интерес, който й се стори като научен. Сякаш присъстваше на някакво изследване, измислено и изпълнено специално за него.

Ада спря до ръба на леглото и с ловко движение бутна мъжа така, че той се просна на сатенената покривка. „Сатен… изтъркано!” – помисли Ада. След това бързо се покатери върху мъжа и започна да го разглежда. Той стоеше неподвижен, макар че от ерекцията му тя разбираше, че му е приятно.

- Той е просто материал. Кукла, върху която ти ще ми демонстрираш какво правиш с мъжете. Може да се понауча на нещо… - тя чу неочаквано гласа на Цезар съвсем близо до рамото си. Обърна се и го видя на сцената. – Дано не ви преча. Просто оттам се вижда трудно… - и той се изсмя, допивайки чашата си.

Ада се обърна, без да отговори. Нямаше да остави този нещастник да развали удоволствието, което сам й бе предложил. Тя погледна мъжа, продължи да гали тялото му и леко започна да се търка в него. През това време Цезар се настани на едно кресло, което тя не беше видяла и което беше издигнато на няколко метра над сцената. Така гледката му беше перфектна.

Ада се наведе над своя „екземпляр” и започна да го целува по врата, като леко захапваше кожата му. През това време едната й ръка се промуши между двете им тела и погали члена му съвсем леко, от което той въздъхна от удоволствие, но и някак болезнено, защото тя махна ръката си веднага. След това тя се изправи и бързо свали блузата си. Хвана мъжа за раменете и го накара да седне в леглото, докато тя се намести в скута му, обгръщайки го с крака. Отърка гърдите си в него, хвана ръцете му и ги сложи на гърба си.

- Разкопчай ме! – прошепна тя и усети как пръстите му припряно се оплетоха в закопчалката на сутиена й, докато се мъчеха да я разкопчаят. Но той се справи доста бързо и тя махна сутиена от себе си. След това бързо стана от него и се изправи до леглото. Свали и останалите си дрехи с бавни движения и остана само по бикини.

След това Ада коленичи на земята пред мъжа и разтвори краката му. Започна да гали и целува бедрата му, докато той инстинктивно се приближаваше към нея. Тя целуваше все по-навътре, към тестисите, но все още без да ги докосва. После се поизправи, целуна леко корема му и застана пак права пред него, така, че голите й гърди бяха точно пред лицето му. Тя се наклони към него и той притисна лицето си в тях. Започна да ги целува – първо малко неуверено, после все по-настървено. Засмука едното й зърно и Ада извика от удоволствие, докато притискаше главата му към себе си. След това отново взе ръцете му и ги сложи на задника си. Този път той схвана по-бързо. Хвана бикините й и с едно движение я остави съвсем гола…


 

Подобни статии

10 причини да харесваме понеделника

Има ли началото на работната седмица забавна страна? [още]
Коледа – началото

Започва нашата специална, суперактуална серия статии за различните аспекти на... [още]
Защо не си падаме по петък 13

Няма точно обяснение защо този ден е нещастен, фатален, опасен и т.н... [още]
Из автобиографията на Арни

Правило номер 8: Промяната изисква да имаш големи топки... [още]

Последно добавени:

В затвора заради брада

Една история от преди два века... [още]
10 факта за Черния петък

Смята се, че в черния петък официално започва коледното... [още]
Снимки от отвъдното

Във Викторианска Англия било нормално да се снимат починали... [още]
Как да прогониш змей

В миналото това би ти било доста полезно умение... [още]
Робърт де Ниро, шофьор на такси

Как се готви актьорът за роля... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация