Мъжкото онлайн списание
Анти-скука » Разказ » Еротичен разказ - 4 - Страница 5
Еротичен разказ - 4 - Страница 5
Петък, 07 Септември 2007 18:09 Написано от Vratovrazka.bg   

Похитителят караше по прашната магистрала и мислеше. Беше минал през закусвалнята, където непознатият мъж беше говорил с Ада. С помощта на свои методи, които обичаше като стари удобни дрехи, той беше успял да научи достатъчно, за да знае в каква посока да търси. Но това не го караше да се чувства по-добре. Преди малко шефовете му се бяха обадили и той трябваше да ги излъже, че диамантът е у него. Нямаше друг избор – знаеше, че ако беше казал истината, щяха да го намерят много бързо… Сега поне имаше малко време – за да намери камъка. Както и нея. Вече му се струваше, че усеща мириса на океана.


Жената въведе Ада в малка зала, в дъното на която имаше сцена. Приличаше на малък театър за много отбрана публика. Всъщност на мястото на публиката имаше само едно широко кресло, тапицирано с тъмночервено кадифе. До него стоеше ниска масичка, на която икономът тъкмо слагаше чаша бяло вино.

Жената поведе Ада към подиума. Накара я да се качи по няколкото стъпала и я остави там. Ада се огледа. Завесата беше спусната и тя не можеше да види какво има зад нея. В цялата зала се носеше едва доловим дъх на нещо горчиво-сладко, напомнящо миризма на бадеми, стафиди и канела едновременно. Нямаше прозорци, светлината идваше от огромен полилей, както и от много по-малки лампи по стените. Както сцената, така и останалата част от залата бяха покрити с дебел червен килим.

Цезар влезе в залата и бързо се отправи към креслото. Седна, отпи от виното и жизнерадостно погледна Ада.

- Време е да започваме!

Преди тя да разбере какво става, завесата започна да се вдига. Ада го усети по движението на въздуха и се обърна. По средата на сцената имаше огромно легло и на него седеше млад мъж. Ада беше все още шокирана от обстоятелствата и почти не обърна внимание, че той беше гол и доста привлекателен. Тя рязко се извърна към Цезар и видя нещо хищническо в погледа му. Той чакаше шоуто си. Чакаше го с някакво ужасно настървение, което накара Ада да си помисли, че винаги, когато правеше секс, й беше приятно; но никога не го беше правила за удоволствието на някого другиго. Тази мисъл толкова я потресе, че за момент реши, че това можеше да е първият път, когато сексът нямаше да й хареса.

- Не се прави на срамежлива – гласът на Цезар театрално отекна в този странен театър. – Хайде, Ада Парк, покажи ми какво можеш! Не би могла да се оплачеш, намерил съм ти прекрасен екземпляр. Повярвай, много е добър, пробвал съм го – и той се засмя на остроумието си, след което отново пи от виното.

Ада бавно се обърна и видя, че младият мъж беше станал от леглото и безшумно се беше приближил до нея. Сега направи още няколко крачки и се втренчи в очите й. Ада също го погледна и реши, че няма друг избор, освен да се забавлява. Огледа го от главата до петите, наложи си да забрави за Цезар и бързо се притисна в мъжа. Долепи устни до ухото му и прошепна:

- Не знам дали си бил с жени, но след това, което ще ти направя, няма да искаш да погледнеш нещастници като него… – и леко засмука меката част на ухото му.


 

Подобни статии

10 костюма, които ще видиш на всяко парти за Хелоуин

Вампири, вещици и актуални личности... [още]
Казват, че…

Клишетата не са това, което бяха… [още]
Интересни торти

Обичаме необичайните неща. Затова, след като изровихме за теб десетина странни... [още]
10 правила на сапунената опера

1. Ако имаш брат близнак, обикновено го пазиш в тайна... [още]
10 реплики за начало на деня

“Добро утро! Заради посещения на различни чуждестранни ръководители в... [още]

Последно добавени:

В затвора заради брада

Една история от преди два века... [още]
10 факта за Черния петък

Смята се, че в черния петък официално започва коледното... [още]
Снимки от отвъдното

Във Викторианска Англия било нормално да се снимат починали... [още]
Как да прогониш змей

В миналото това би ти било доста полезно умение... [още]
Робърт де Ниро, шофьор на такси

Как се готви актьорът за роля... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация