Мъжкото онлайн списание
Актуално » Редакторски сблъсък » За и против приятелството с жена
За и против приятелството с жена
Вторник, 13 Октомври 2009 21:17 Написано от Кирил Стойков, Васил Ходжев   

За и против приятелството с жена

За Против


1. Винаги има
кого да помолиш за съвет, когато купуваш подарък на гаджето си, на майка си, на сестра си и изобщо когато ти се наложи да избираш между дамски парфюми или ръкавици. Имаш и кого да попиташ "Тостерът подходящ подарък ли е?"


2. Секс. Ако успееш да доведеш отношенията ви до „приятели, които отвреме на време се чукат без ангажименти”, няма какво да четеш нататък. Само да знаеш, че ти завиждаме.


3. Добрата приятелка е по-сигурен съюзник в свалянето на мацки и от най-верния ти приятел мъж. Тя ще ти каже по-добре какво означават прословутите женски сигнали и дали тази вечер, когато изпращаш новата си любов, е време да я попиташ „Искаш ли да се кача с теб у вас?” Изобщо, приятелката ти е нещо като шапка-невидимка, с която тайно се разхождаш из женските мисли. (Внимавай да не засечеш Брад Пит там някъде. Може да е гол, не за друго.)


4. Ако нямаш гадже, винаги можеш да помолиш приятелката си от женски пол да дойде с теб на някое събитие, на което би изглеждал зле без дама. При това когато я поканиш да дойде с теб, тя няма да си въобрази, че я сваляш.


5. Ако нямаш гадже, можеш да помолиш приятелката си да я запознаеш с роднините си, за да спреш потока от въпроси „Още ли си сам?” и „Докога така?”

 

1. Ако твоята приятелка-жена си втълпи, че си й най-добрият приятел, не можеш да се отървеш от среднощни обаждания, в които тя иска да ти се оплаче как се е скарала с гаджето си. И как в момента пият маргарити с една приятелка. И как приятелката й се е забила с някого на бара и дали ти не би могъл да отидеш да прибереш самотната си, леко пийнала най-добра приятелка?

2. Секс. Ако си падаш по нея и правите секс, вече не сте приятели. Ако си падаш по нея, но секс няма, ти си в тъпо положение. Ако не си падаш по нея, тогава каква приятелка е това?!?

3. Ако имаш гадже, най-добрата ти приятелка ще е нещо като кабърче на стола й, което някой слага винаги точно в момента, преди да седне, и тя няма как да го избегне. Иначе казано, има вероятност гаджето ти да те залива с поредица от въпроси от сорта на „Каква е тази и защо ходиш да й помагаш да си боядиса кухнята?”, „Аз ли съм по-важна или тя?” и „Свършиха ли ти приятелите мъже?”

4. Приятелството между мъжа и жената е близко до невъзможното (освен ако под „приятелство” не разбираш „добро познанство”). Мъж и жена на едно място си прекарват добре, само ако си мислят за едно и също нещо и то не е приятелство. Подсказка: включва събличане.

5. Майка ти иска да си идеалния син. Гаджето ти търси в теб идеалния мъж. Колежките ти искат от теб да носиш пакетите с листи за ксерокса и да задържаш вратата, за да минат пред теб („Ау, какъв е кавалер!”) Нима ти е необходима още една жена, пред която да трябва да изглеждаш идеален?


 

Подобни статии

Страхът от вируси може да е заплаха за компютрите

Това казва доклад на „Майкрософт”... [още]
Очилата на Гугъл

Mail Goggles е функция към Gmail, чрез която можеш да си спестиш някои главоболия... [още]
За и против монокините

Трябва ли да забаним на жените да се пекат без горнища? [още]

Последно добавени:

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

На 20 август на закритата сцена на "Бар без име"... [още]
Rocket Psyence Night на 14 май

Новите български музикални проекти... [още]
100-те унгарски цигулки: музика за слушане и за гледане

Билетите започват от 30 лева, а шоуто в НДК е гарантирано! [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация