Бъди самоуверен!

0
1053

Вратовръзката казваВратовръзката казва: Важно е да си самоуверен!

Реклама

Защо е важно?

Причините са много. Със сигурност си чувал, че едно от нещата, които жените намират за изключително секси, е самоувереността. Освен това тя е изключително важна за спечелването на доверието и уважението на околните. Това важи както когато си на среща с гадже, така и когато си сред колеги или приятели. Самоувереността е нещо, което прави впечатление отдалеч, тъй като се проявява в начина, по който говориш, жестикулираш, седиш, гледаш… Изобщо във всяко едно твое действие.

Липсата на самоувереност от друга страна може да се превърне в кошмар. Хора с ниско самочувствие срещат трудности в постигането на успехи в живота, което от своя страна води до още по-ниско самочувствие и се получава затворен кръг.

СамоувереностКакво е самоувереност?

Накратко: самоувереността е усещането, че можеш да се справяш с това, което предстои, както и удовлетворението, което изпитваш от нещата, които вършиш. Както показва думата, това е да си уверен в себе си.

Важно е да знаеш, че не се раждаш самоуверен. Това е нещо, което се изгражда с труд.

Балансът е важен!

Съвсем простичък пример за това колко е важно да имаш балансирано самочувствие (т.е., нито прекалено ниско, нито прекалено високо):

Първия път, когато…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here