Време е да напуснем бърлогата

0
814

Навън

Реклама

Никой не може да се сравни с Компютъра. В студените зимни вечери той ни дава всичко, което поискаме – филм, разговор с приятел, сърфиране из разни приятни места, игрички. Само че когато студените зимни вечери свършват, се оказва, че все още ни е приятно да прекарваме свободното си време в малката си бърлога, която се състои от едно бюро, един стол и един компютър. Така сме свикнали и не сме усетили, че навън вече е пролет.

Защо да напуснем бърлогата?

Раздвижване

Една разходка или малко ходене пеша вместо с колата или автобуса е началото на повече физическа активност, съчетана с чист въздух. Според някои учени заседналият начин на живот е по-вреден за здравето от цигарите и алкохола.

Дори и да тренираш, пак можеш да се възползваш допълнително от хубавото време. Можеш да тренираш навън – да тичаш например. Или да ходиш пеша до фитнеса, ако не е прекалено далеч.

Нещо ново

Забавленията извън уютната ни бърлога винаги са по-разнообразни. Виртуалната реалност все още не е достатъчно добра, за да се мери с действителността.

Настроението

Един слънчев ден е най-добрият начин да повдигнем настроението си след дългата мрачна зима, последвана от пролетна умора.

Снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here