Сам вкъщи в събота вечер

0
646

Пуканки

Реклама

На всички ни се е случвало. Имали сме план за излизане, който обаче по някаква причина се проваля в последния момент. Вече е късно да измислим нещо ново. Решаваме да си останем вкъщи в лошо настроение, ядосвайки се на обстоятелствата.

Е, това не е необходимо. Можеш да си починеш също толкова добре и сам у дома, стига да имаш необходимата нагласа. Не се жалвай за провалените планове и започни да действаш.

Филм

Най-доброто и лесно забавление за сам човек вкъщи. Изтегли си 2-3, за да имаш избор, а ако имаш сили, можеш да изгледаш всички. Без да се нахвърляш върху всичката нездравословна храна, която хората ядат по време на филм, позволи си едно нещо – или малко чипс, или пакет пуканки, или бира. Без да прекаляваш, си позволи малко глезене. Това важи и за телевизия, компютърна игра и т.н.

Интернет

Откакто го има, скуката вече не е проблем. Можеш да браузваш всичко което ти е интересно – от порно до ревюта на най-новите телефони. Да не говорим за чат програмите – ако някой от приятелите ти също е без планове за вечерта, той е твоят събеседник. Същото се отнася и за форумите.

Вечеря…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here