Подаръци в последния момент

0
819

Подаръци

Реклама

На всеки се случва да остави купуването на подарък за последния момент. Ако досега си отлагал и на 30 или 31 декември ти се налага да избираш подарък за Нова година, ето какво можеш да измислиш.

Има няколко места, на които трябва да заложиш:

1. Супермаркет

Вземи една подаръчна торбичка и я напълни със сладки неща. Подаръкът е подходящ за жена, особено ако добавиш и картичка, надписана от теб. Ако е за мъж, избери бутилка хубав алкохол.

2. Парфюмерия или аптека

Хубавата козметика никога не е лош подарък, затова можеш да се отбиеш до парфюмериен магазин или аптека на път за новогодишното парти и да избереш нещо подходящо. Комплект за бръснене, афтършейв или парфюм са добри идеи за мъж. Ако е за жена – лосион за тяло, парфюм. готов комплект (тях ги има много по празниците, както за жени, така и за мъже).

3. Магазин за цветя

Саксия с цвете е хубав подарък, който можеш да избереш в последния момент. За да си по-оригинален, можеш да избереш кактус.

4. Книжарница

Книгата не е много лесен подарък, но ако познаваш вкуса на човека, няма да е толкова трудно. Можеш да разгледаш и календарите.

Ако обаче държиш на нещо, което не може да се намери в последния момент

Ако си смятал да подариш подарък, който вече е късно да намериш или поръчаш, това не е причина да подаряваш каквото и да е вместо него. Напротив. Вземи някоя хубава картичка и я надпиши, като споменеш, че истинският подарък предстои. Ако подаръкът е за приятелката ти, вложи въображение и чувство в картичката и ще видиш, че ефектът ще е доста добър. А на теб ти остава достатъчно време да подготвиш истинския подарък след Нова година. Така и изненадата ще е по-голяма, защото моментът на поднасянето на подаръка ще е неочакван.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here