Как да си оправиш леглото за по-малко от минута

0
887

Легло

Реклама

Познато ти е, нали – рано сутрин, бързаш за работа, търсиш си чорапите, чудиш се къде ти е телефонът и колко е часът; и нямаш дори пет свободни минути, за да си оправиш леглото.

Не че неоправеното легло е кой знае какъв проблем. Само че, ако редовно оставяш леглото си в пълен хаос, това има поне две възможни отрицателни последици:

1. Малко по малко ставаш все по-дезорганизиран и мърляв.

2. Ако вечерта се прибереш с момиче, шансовете ти за секс намаляват в момента, в който тя види неоправеното ти легло. Ние може да не го разбираме, обаче за жените има смисъл леглото да е оправено, преди да бъде разбъркано отново.

С една дума, хубаво е да имаш подръка някой бърз и лесен начин за сутрешно оправяне на легло.

Затова ето един метод, който ще ти позволи да се справиш с тази иначе досадна задача за по-малко от минута:

Оправи леглото още докато си в него

След като се събудиш, просто седни в леглото и опъни завивките наоколо, както са върху теб. Това спестява време, защото достъпът ти до всички краища на леглото е по-лесен, когато си в центъра му, отколкото когато си станал и го обикаляш. След като опънеш всичко, внимателно се измъкни изпод завивките. Остава само да прибереш висящите краища и си готов. Може да не е перфектно оправено, но е много по-добре от хаоса, който смяташе да оставиш.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here