Как да напълниш коледен ботуш

0
1253

Коледен ботуш

Реклама

Ако си решил да правиш такъв подарък, как да го напълниш? (Внимание! Не говорим за стар носен ботуш, който и без това смяташ за хвърлиш 😉 Повече за самия коледен ботуш виж накрая.)

Вярно, че традицията на чорапите с лакомства е повече западна, обаче ние сме я възприели по-отдавна, отколкото си мислиш. На бас, че като си бил малък, са ти подарявали торбички с шоколад, орехи и портокали. И то найлонови торбички.

Как да направиш коледен ботуш

Такъв подарък е най-подходящ за момиче. Причините за това са няколко:

1. Жените си падат по подаръци, в които си вложил и време, и оригиналност.

2. Освен подарък, това е и жест, при това доста мил, поне според това, което знаем за жените. Особено ако е изненада.

Как да напълниш ботуша

1. Използвай го като опаковка на друг подарък

Така ще си спестиш търсенето на торбички, хартия и панделки, както и опасността да се нараниш с ножиците и скоч лентата.

Ако си й купил нещо достатъчно малко, за да се събере в коледен ботуш, сложи го вътре. Най-добре на дъното. Ако си й взел някоя от нашите идеи за подарък например. Малки подаръци, които влизат добре в ботуш, са например билети за почивка или резервация за спа хотел; mp3 плеър, малко шише парфюм.

2. Напълни го със сладки неща

Шоколадово яйце, шоколад, бонбони – каквото се сетиш. Това ще е основният пълнеж на коледния ботуш.

3. Нещо забавно

След като вече има и подарък, и сладкиши, време е да обереш всички възможни точки, като сложиш нещо малко и забавно. Това вече зависи от момичето, от връзката ви, от това от колко време я познаваш, ако не ходите.

Ако например тя не е най-сръчният човек на света и постоянно чупи нещо, подари й малка чашка за кафе или цял пакет чашки за еднократна употреба. Или ако има проблеми с колата си, сложи в ботуша едно билетче за градски транспорт. Ако й викаш „мишле”, вземи й малка плюшена мишка, например за ключодържател. Разбираш замисъла.

Коледният ботуш

Той може да се купи на всяка сергия с подаръци и украса за елха. В него можеш да вложиш всичкото си въображение, като при това подариш подарък, който е голям и събира различни малки подаръци.

Виж още оригинални идеи за опаковки на подаръци!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here