Опаковай подарък: 7 оригинални идеи

0
1023

ОпаковкаЧесто опаковката на нещата е почти толкова важна, колкото и същината, иначе магазините за бельо нямаше да имат смисъл и жените щяха да си носят кюлотите от преди два века.

Реклама

Затова понякога ни се иска да направим не само хубав подарък, но и да го опаковаме интересно. Да купиш торбичка е лесно, обаче ако сам направиш опаковката, подаръкът ти ще има много повече стойност за получателя.

Важно: идеите, които давам, не са за подарък за шефа, освен ако не си сигурен, че ще оцени креативността ти. Те са по-скоро за близки хора – приятели, семейство, гадже.

1. Направи го лично

Нека опаковката има смисъл за човека, за когото е подаръкът, да не бъде просто снежинки и дядоколедовци. Конкретни съвети могат да се дават само за конкретни хора, но идеите по-долу могат да те подсетят за нещо:

Бонбон2. Бонбон

Това е оригинална и лесна за изпълнение опаковка, която се нуждае само от хартия и две панделки. Увиваш подаръка в хартията, така, че да се оформи цилиндър, и завързваш двата края, за да изглежда като бонбон.

Опаковка с украса-цвете3. Украса

Украси опаковката си с нещо оригинално, не просто с панделка. Всичко, което може да се прикрепи към опаковката и е достатъчно креативно, може да се използва: шишарки, миди, кламери, изкуствени и естествени цветя…

И още няколко идеи…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here