Време е за летни забавления!

0
816

Плаж

Реклама

За повечето от нас лятото (или поне част от него) е време за почивка, забавления и всякакви щуротии. Въпреки че не се съмняваме в таланта ти да забавляваш себе си и околните, решихме да ти подхвърлим няколко идеи за лятната почивка, както и за финансовата й страна.

Разбира се, идея номер едно е почивка на море. Ако имаш възможност да прекараш няколко дни на Черноморието, едва ли ти трябват кой знае какви идеи – просто не забравяй слънчезащитното масло и заминавай! Преди да тръгнеш, можеш да се посмееш с нашите идеи за плажни забавления.

Ако обаче не можеш да отделиш време и/или пари за море, а много ти се иска, положението е малко по-криво. И все пак не е безнадеждно по две причини: първо, морето не е единствената възможна лятна почивка и второ, не е задължително да ходиш на море през юли и август. В края на август и началото на септември много хотели по Черноморието намаляват цените на нощувките си, така че можеш да проучиш въпроса и да имаш предвид, че септемврийското море е не по-лошо от това през август.

Басейн

Ако все пак си си останал вкъщи (и “вкъщи” не е на морето), това не е повод да прекараш лятото в съжаление. Можеш да ходиш на басейн, където е не по-малко прохладно. Ако живееш близо до някоя планина и имаш възможност, направи си почивката там. Планините имат едно неоспоримо предимство през лятото – там е доста по-хладно. Само си представи как ти и приятелката ти отивате в някоя планинска хижа, където вечер става достатъчно хладно, за да прегърнеш твоето момиче, без да се изпотиш!

Спомняш ли си за всички онези 100 неща, за които през годината си казваше: “Сега нямам време, ще го направя през лятото.” Е, време е. Ако не си се виждал от един век със стар приятел, не си дочел някоя хубава книга или не си отишъл да гледаш отдавна очакван филм на кино, сега му е времето.

Спортът…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here