Спортни залагания

0
541

ЗалаганеВсеки мъж се е докосвал до залаганията под една или друга форма. Игра на футбол след училище „на вързано“, бас с приятел за финала на Шампионската лига или залог при букмейкър – все съблазнителни начини да припечелиш някой лев (а защо не и повече!) допълнително.

Реклама

Спортните залагания също са прекрасен начин за забавление и прекарване на свободното време, НО понякога те се превръщат в проблем. Това е така, защото пристрастяването към тях е твърде лесно, а последиците от него могат да са прекалено тежки, ако не успееш да теглиш чертата навреме.

Затова с тези няколко съвета ще ви помогна спортните залагания да си останат за вас забавление и да не се превръщат в проблем.

1. Никога не залагайте сума, която не можете да си позволите да загубите (това е ОСНОВНО правило).

2. Не се водете по чужди акъли, капацитети и тем подобни. Отчетете мнението им, анализирайте събитието сами и след това решавайте дали и колко да залагате. Когато се опира до залози, всеки е сам за себе си.

3. Не играйте с малко за много пари, защото почти винаги ще губите.

4. Научете как функционират букмейкърските къщи,това ще ви спести много празни надежди и ще ви помогне да гледате на залозите като на пари, дадени за удоволствие.

5. Играйте разумно, забавлявайте се и не задълбавайте много. Тогава залозите ще добавят емоции към мача в сряда вечер, а не безсънни нощи и прибързани, нерационални действия!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here