Ценни съвети за мъже

0
559

КучеДокато сърфирах из родния Интернет, попаднах на няколко полезни съвета за мъже. Поучителните умозаключения ме накараха да се чудя дали случайно техните автори не смятат българския мъж за идиот.

Реклама

Чувствам се длъжен да предупредя нашите читатели, че стриктното изпълнение на тези съвети не само че не винаги води до гарантиран успех, но би могло и да ти докара болки в кръста, малкия таз и ключицата. Стигало се е до критично тежки състояния, в които дори и експертите от телевизия „2000” са се оказвали безсилни и отварата от стрити пирони и свежи лимони не е вършела никаква работа. (От редактора: Запазили сме оригиналния правопис и синтаксис на цитатите.)

След като отделих порядъчно време да прочета всички съвети, се оказа, че трябва да посвещавам половината от деня си на мазане с кремове, епилиране (това вече го правели не само жените) и спорт. Дотук е изпълнимо, ще кажат някои. Да, ама има и още.

Във втората половина на деня трябва да се отдам на изграждане на кариера и да ставам "успешен мъж". Вечерта трябва да се прибера вкъщи и да сготвя на половинката си вечеря, на която дори и френски гастроном би завидял (със сигурност съм голям простак, ако вярвам, че само жената трябва да готви). След което трябва да занеса възлюбената си на ръце до леглото, където да я тръшна и да й ударя такъв див секс, какъвто не е и сънувала, като не пропусна да стимулирам клитора и G-точката й така, че тя да получи два до три оргазма (ако не ги получи, явно не съм истински мъж). И още:

Ето и конкретен пример, където обясняват как да познаеш каква е жената по… подметките.  

"С високи подметки
През 90-те бяха признак, че се носят от най-палавите моми. Сега нещо отново се завърнаха. Да, с такава мацка ще ти е весело. Ще има доста изненади в леглото. Ама много. Но да имаш едно на ум. Много са изкукали понякога."

Според автора явно е съвсем лесно за един мъж не само да разбира от подметки и женски характери, но и по обувките на една жена да й поставя експертни психиатрични диагнози тип „много изкукала”.

Но тези съвети са напълно безполезни…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here