През тази година ще…

0
574


В края на годината
е време да се замислим за следващата. И тъй като именно сега е времето, когато си обещаваме разни неща, решихме и ние да се замислим по въпроса. Ето какви идеи ни дойдоха за това какво можеш да напишеш в плана си за 2008 г.

Реклама

1. Време за тези, които обичаш

Често, когато ежедневието ни завърти, забравяме за близките си. Отлагаме срещи с приятели, не отделяме време за приятелките си, не се виждаме или чуваме с родителите си. Все си казваме „ще, ще, ще…” и така по няколко месеца.

Колкото и да сме заети обаче, можем да намираме време за хората, които са важни за нас. Което е много добро обещание за следващата година.

2. Време за фитнес

Както в предишния случай, все времето не стига, все ще отидем следващата седмица, все тази седмица не идва. Както е важно да учим, да работим и да се виждаме с близки хора, така е важно и да се грижим за себе си. Времето, отделено за тренировки, е инвестиция в нещо много важно – в себе си.

3. Здравословно хранене

Това е нещо като продължение на предишната точка. Само че освен за фигурата, става дума и за здравето ни. Сега е подходящ момент да си обещаем, че ще намалим хамбургерите, дюнерите и сандвичите като основна храна.

Часовник4. Цигари?

По това време някои от нас си обещават да ги спрат. Е, може би е време да изпълним обещанието.

5. Алкохол?

Тези, които прекаляват с алкохола, използват Нова година, за да пийнат и да си обещаят, че това е за последно. Ако става дума за реален проблем, може би наистина е време за още едно изпълнено обещание.

6. Нещо ново

Има много неща, които си заслужава да научиш, да видиш, да направиш. Сега е моментът да си обещаеш, че догодина ще се запишеш на някакъв курс или ще придобиеш някое ново умение. Има толкова много неща, които са не само полезни, но и интересни, и те са добро обещание за следващата година.

Дълговете…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here