На път

0
558

ПалаткаЛятото е сезон, в който много от нас се отправят на различни по вид почивки – от мързеливо излежаване на плажа до смело покоряване на планински върхове с раница на гръб. Всички почивки обаче имат нещо общо – трябва да си максимално подготвен за тях. Затова ще направим малък списък от нещата, които не трябва да забравяш вкъщи.

Реклама

Първо – на палатка

Почивката в палатка си има своя чар. По някакъв начин тя ни връща към отминали времена и действа много романтично на жените, от което, ако знаем как, ние можем да се възползваме. Да не говорим за финансовата страна, която определено е по-благоприятна, отколкото при почивка в хотел. Обаче спането на палатка има един основен недостатък – хигиената е малко трудна за поддържане, защото все още няма палатки с вградени в тях бани.

Следователно, един мъж, който иска да остане привлекателен по време на целия престой на палатка, независимо колко дълъг е той, трябва да има малко багаж, в който обаче да са събрани много ценни неща, с които да се възползва и от малкото количество сладка вода, до която може да се добере.

1.Шампоанът

Той трябва да не е с много силна миризма, защото тя би могла да привлече насекоми, които ти би искал да стоят далеч от теб. Също така, ако ползваш балсам, вземи си шампоан и балсам в едно, за да не мъкнеш повече козметика от жена, тръгнала на почивка в Париж. А ако смяташ, че има смисъл и от душ гел, вземи си шампоан, който е и душ гел – това ще ти спести и необходимостта да носиш сапун.

За лятото и косата

Бръсненето…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here