Лятната почивка, жените и някои други проблеми

0
551

На плажа

Реклама

Има толкова много неща, които биха могли да развалят идващата лятна отпуска. Но ние няма да го позволим! Ето няколко съвета как да избегнеш поне част от възможните засечки:

Проблем 1: Тя иска да посетите Венеция, ти искаш да се излежаваш на някой роден плаж.

Решението: Изберете трето място – такова, каквото ще се хареса и на двама ви. Ако се споразумеете да отидете на плаж или във Венеция, рискувате напрежението и неудовлетворението на загубилия да развали ваканцията ви.

Когато пристигнете, забравете за другите възможности, които сте имали, и се отдайте напълно на почивката. Правете дневни екскурзии, наслаждавайте се на забележителностите и прекарвайте вечерите заедно в някой усамотен ресторант.

Багаж!

Проблем 2: Отивате на почивка за една седмица, а тя си е приготвила багаж за цял месец.

Решението: Вместо да се оплакваш от това, че ще пътуваш натоварен като магаре, помогни й да намали багажа си. Дрехите й се определят от две основни променливи: времето и събитията, на които ще присъства. Затова намери някоя заслужаваща доверие прогноза за времето поне за една седмица напред, както и списък с вероятните събития, на които ще ходите – така има голяма вероятност тя да не се презапаси с дрехи.

Най-накрая: Изпрати част от багажа с куриер. Срещу скромна сума ще си спестиш голямо хамалско мъкнене на багаж. И ще пътуваш много по-удобно.

Проблем 3: Отпътуването! Може да бъде кошмарно, ако попаднете в задръстване, а самолетът/влакът/автобусът тръгва след 20 минути.

Решението…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here