Размерът на пениса

0
1015

Притеснен?Факт е, че отчасти самочувствието ни е свързано с размера на пениса. Искаме или не, това е част от тялото, която влияе върху самооценката ни и върху това как се чувстваме. Именно затова много мъже се притесняват от размера си – основателно или не – и така сами намаляват самочувствието си. Което не е добре.

Реклама

Първо, малко числа. Няма рецепта колко точно трябва да е дълъг или дебел пенисът. Общоприетото схващане, е че средната дължина е около 14-15 см В ЕРЕКЦИЯ. Ако при теб е по-малко, може би си изпитвал притеснения за това. А не би трябвало.

Разпространеното схващане, че жените си умират за огромни членове като в порнофилмите, не е съвсем вярно. Ясно е, че размерът има значение, но това не означава, че огромният пенис задължително е мечта на всяка жена. Той може да й причини болка, да създаде проблеми с проникването и дори да намали удоволствието на самия мъж, защото много големият пенис означава, че не е възможно пълно проникване.

Затова, дори дължината при теб да не е колкото при порноактьорите, това не трябва да е повод за ниско самочувствие. Разбира се, не можем да пренебрегнем въпроса с дължината и с мнението на партньорката ни за нея, обаче това не означава, че трябва да мислим само за нея.

Най-добрият начин да се справиш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here