Какво говори работното ти място

0
819

БюроВсички ние прекарваме голяма част от времето си на работа. Затова съвсем естествено мястото, където работим, започва да придобива по нещо от нашата личност. И всеки, който дойде при нас, може да разбере не малко неща от околната ни среда. Това важи най-вече за бюрото.

Реклама

Чрез нещата, с които се заобикаляме на работа, казваме повече неща за себе си, отколкото изглежда на пръв поглед. Как можем чрез предметите на бюрото си да предаваме правилните послания към надничащи колеги, изненадващо нахълтващи шефове и чакащи клиенти?

СнимкаСемейни снимки

Те са най-честите лични предмети, които слагаме около себе си на работа. Те предават ясно и позитивно съобщение на околните. Ако е снимка с приятелката или съпругата ти на последната ви ваканция, това показва, че ти си човек, който може да поддържа дълги и сериозни връзки, което вероятно значи, че държи и на бизнес отношенията си. За да покажеш стабилност пък, можеш да сложиш и снимка на детето си, ако имаш; или на племенник или племенница; или на кръщелник. Това внушава, че си човек, който може да поема отговорност. Също така, такива снимки подсказват, че има хора, за които ти си отговорен и заради които работиш и изкарваш пари, което значи, че най-вероятно си лоялен и добър служител, на когото може да се разчита и който не би рискувал доброто на компанията, защото близките му разчитат на заплатата му.

Но и с това не трябва да се прекалява…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here