Защо си падаме по жени с високи токчета

0
1741

Токче

Реклама

Някои от нас може да казват, че не е така, но фактът си е факт – жена с високи токчета, която знае и как да ходи с тях, винаги привлича вниманието ни на улицата. Може да е за секунда, а може и да е за няколко минути, но няма как да не й отделим поне един поглед.

Защо това е така? Какво толкова има във високите токчета?

Жената вамп и уязвимата жена

Интересно е, че Токчемненията за посланието на токчетата са на двата полюса. Докато за някои мъже те показват, че жената, която ги носи, е силна, успява в живота и мачка всичко по пътя си към целта, за други токчетата означават уязвимост, нужда от помощ и подкрепа, търсене на мъжко внимание.

И в двете мнения има известна логика.

Токчетата при всички случаи могат да означават уверена в себе си жена, която е напълно наясно както със сексапила си, така и с останалите си качества и затова няма проблем с това, че чаткащите й токчета привличат вниманието на всички наоколо. Напротив, тя иска това внимание, не се страхува от него. Това е типът жена, която би стъпкала (дори и буквално) всичко, което се изпречи на пътя й, и след това би погледнала обувките си, притеснена да не би да ги е повредила по време на тъпкането. Тази жена има цел, гради кариера, приема мъжете като плячка и иска ние да я виждаме като равна на нас, а не като нуждаеща се от закрила.

Обратното обаче също е вярно…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here