За следващата зима

0
907

Грейка за пенис

Реклама

Всяка част от тялото има право на своя собствена топлинка през зимата. И под „всяка” се има предвид наистина „всяка”.

Това смятат хърватите от векове. И за да запазят топлината на една много важна част от тялото на всеки мъж, те са измислили специална „грейка за пенис”.

Още преди векове хърватските жени започнали да плетат на мъжете си подобни грейки. Жените смятали, че като поддържат топлината на интимните части на мъжете, увеличават тяхната плодовитост и следователно шанса си за деца. И наистина мъжете, които прекарвали дълго време навън, скоро оценили този особен вид бельо и той се превърнал в традиция. Това важи особено много за планинските части, където зимният студ е голям проблем.

Стотици години по-късно хърватската дизайнерка Радмила Кус възражда традицията, като създава своя собствена колекция грейки за пенис. Те се оказват такъв хит, че в един момент Радмила вече не може да се справи с поръчките и й се налага да си наеме екип, който да плете.

Грейка за пенис

Освен че изглеждат като добра идея за студените зими, грейките вероятно са и удобни, тъй като се плетат по мярка. Единият вариант е да ти вземат мерки, а другият (за по-срамежливите) е да се измериш сам и да си изпратиш мерките на дизайнерката.

Възможно е огромният интерес към грейките да означава, че хората ги купуват за шантав подарък, но пък кой знае – може те действително да се използват по предназначение.

Наскоро Радмила е била поканена в САЩ да говори за своите творения, където е планирала да подари специална грейка на президента Барак Обама. Нямаме информация дали и как е протекла тази среща.

Хърватите явно са доста заслужили по отношение на историята на модата – освен че са измислили грейките за пенис, те имат и много важна роля в създаването на съвременната вратовръзка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here