Времето на късите панталони

0
170

Къси панталони
С повишаването на температурите дългите панталони и дънки стават все по-трудно поносими. И докато в офиса все пак не е допустимо да се появиш по шорти, извън офиса имаш всичката свобода, що се отнася до облеклото.

Реклама

Късите панталони са необходимост за лятото. Дали ще ги носиш единствено в радиус от 1 километър от морето или ще използваш всеки един момент, за да се разхвърляш – това е въпрос на избор и вкус. При всички случаи обаче, ако обичаш къси панталони, си струва да експериментираш с някои по-цветни варианти освен с класическите тъмни нюанси.

Цветовете и щампите са направени за лятото и именно сега е моментът, в който да ги изпробваш на воля. Само внимавай – при по-цветните къси панталони ризата или тениската трябва да са едноцветни, а обувките – леки.

Не забравяй основното правило за цветовете и щампите – когато една от дрехите ти е цветна, останалите ти дрехи и аксесоари трябва да са едноцветни.

Какви точно шарки ще избереш зависи от теб. Каре, райе, хавайски щампи, интересни картинки – всичко, което те кара да се чувстваш добре.

{morfeo 869}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here