Мода от червения килим: наградите на MTV

0
514

Както всяко подобно събитие, и наградите на MTV за тази година предложиха доста за гледане на червения килим. Там видяхме както много сполучливи идеи, така и недоразумения.

Реклама

Най-очевидното беше, че повечето мъже на VMA (Video Music Awards) бяха избрали да съчетаят официалното със спортното. Това не е нещо ново, но е ново, че почти всички го спазваха. А именно – саката бяха комбинирани или с дънки, или с маратонки, или и с двете.

{gallery}vratovrazkata/moda/vma_2008/sporty{/gallery}

Олимпийският шампион Майкъл Фелпс например (първата снимка горе) е сложил официално черно сако и бяла риза върху дънки. Което не му пречи да е Armani от главата до петите. Рапърът T.I. (номиниран за най-добро мъжко видео и най-добър танц във видео) пък демонстрира червено кадифено сако Louis Vuitton с дънки и маратонки, съчетани с доста интересни очила. На третата снимка Джон Леджънд е сложил спортно яке върху официален панталон и риза. Латиногрупата Calle 13 пък показват съчетание на всичко спортно и всичко официално – от широките панталони, тирантите, големите очила и спортните обувки до ризите с вратовръзка.

{gallery}vratovrazkata/moda/vma_2008/ne_yo&width=140&height=140&widthgal=160{/gallery}

R&B изпълнителят Ne-Yo показва доста интересен избор на облекло. Стилът му е на детектив от 50-те и 60-те години на 20 век, с характерната шапка и кожено яке. Всичко по него е Gucci.

{gallery}vratovrazkata/moda/vma_2008/lupe_fiasco&width=140&height=140&widthgal=160{/gallery}

Рапърът Lupe Fiasco (номиниран за най-добро хип-хоп видео) също е избрал характерен стил за наградите – жокейският. Всичко по него напомня на ранна сутрешна езда – елечето, бричовете, шапката, ботушите, ръкавиците.

Разбира се, не всички имаха попадения…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here