Слънчеви очила за есен 2011

0
82

Слънчевите очила не са само за лятото. През есента и зимата също има слънчеви дни, през които очите ти имат нужда от защита, а и слънчевите очила са не само необходимост, но и стилен аксесоар.

Реклама

Сред многобройните предложения на дизайнерите за този сезон избрахме четири:

Tom Ford

Tom Ford

Цветовете на рамките и на стъклата на този модел на Tom Ford са приятно зимни и това прави очилата особено подходящи за студените месеци. Сивото и лилавото са стилна цветова комбинация, която може да се съчетае и с по-официални зимни дрехи. Моделът е наречен Snowdon.

 

Salt

Salt

Сивият цвят очевидно е популярен избор за есенни и зимни аксесоари. Освен с приятния си сив цвят, тези очила на Salt впечатляват и с модела на рамките, който е вдъхновен от модата на 50-те и 60-те години на 20 век.

 

Moscot

Moscot

Правоъгълните рамки са подходящи за по-интелектуалния стил и ако това е твоят стил, тези очила на Moscot са подходящи за теб. Този модел е добра идея за хора с по-широко лице.

 

Ray-Ban

Ray-Ban

Моделът е приятно зимен със светлосините си стъкла и с металните си рамки. Класическата форма на рамките, съчетана с необичайния цвят, прави тези очила стилен избор за зимата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here