Стилът ти преди края на лятото

0
480

Бели обувкиИма още малко време преди началото на есента, затова, ако все още не си носил тези дрехи и обувки, време е да го направиш.

Реклама

Светли обувки

Когато започнат есенните дъждове, можеш да носиш черните и кафевите си обувки колкото си искаш. Сега все още имаш време да поносиш светлите си спортни или официални обувки. Съчетай спортните с дънки и спортна бяла риза или тениска, а официалните – с дънки или панталон и официална риза.

Риза с къс ръкав

Спортните ризи с къс ръкав са идеални за лятото. Ако са добре подбрани и съчетани, те дори могат да се носят на повечето работни места.

Риза

Къси панталониКъси панталони

Въпреки че има мъже, които не се кефят на идеята да покажат толкова много от краката си, късите панталони са една доста приятна лятна дреха. Те държат хладно и са подходящи за свободното ти време.

Джапанки

Както вече стана дума, обувките могат да почакат. Възползвай се от това, че имаш още малко време, в което да се разхождаш по джапанки – така или иначе обувките не ти мърдат през следващите 8-9 месеца.

Използвай лятото

Колкото и малко да остава от него, лятото все още е тук, затова използвай последните слънчеви дни, за да покажеш малко летен стил.

Джапанки

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here