Шалове за зима 2012

0
140

Шалът е необходимост през есенно-зимния сезон не само защото топли, но и защото е стилен аксесоар. Виж 4 предложения от колекциите за есен/зима 2012/2013:

Реклама

Черно и бяло

Това е модел на PAM, направен в Нова Зеландия от чиста вълна мерино (това е вълната на породата овце Мерино). Комбинацията от черно и бяло е класическа и е подходяща, ако искаш да освежиш черно палто или яке.

PAM

Каре

Карираните шалове са класика. Този модел е на Alexander Olch, направен е от агнешка вълна и е голям, за да топли повече.

Alexander Olch

Зиг-заг

Ако искаш да избягаш от традиционните цветове на зимата като черно и кафяво, сивото и синьото са добри идеи. Този шал е именно в тези два цвята. Моделът е на Howlin, направен е в Шотландия и е вълнен. Ще стои добре на сиво палто.

Howlin

Цветно

Ако пък нямаш проблем с ярките цветове, шалът е подходящ аксесоар, с който да експериментираш. Този цветен модел е на Y3 и съчетава няколко интересни цвята, които освежават тъмния зимен гардероб. За толкова цвете аксесоар е важно останалите ти дрехи да са в по-тъмни и ненатрапчиви цветове.

Y3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here