Чехли и сандали: 7 правила

0
1116

Чехли

Реклама

Със затоплянето на времето все повече мъже се обръщат към логичното решение за краката си – чехли или сандали. Но колкото и да е приятно да проветрим краката си, доскоро стегнати в досадните зимни обувки, не трябва да забравяме няколко основни правила за чехлите, сандалите, мъжете и лятото:

1. Чехлите и сандалите са допустими на плажа, около плажа, в заведенията край плажа, както на всяко място, което е близо до воден басейн.

2. Чехлите и сандалите не са допустими извън гореописаните места. На работа е по-добре да носиш обувки, от които пръстите на краката ти не надничат закачливо.

3. Кожените сандали и чехли са ОК.

4. Нищо, което има каишки над глезена, не е ОК. Освен ако не отиваш на маскен бал в ролята на гладиатор.

5. Чорапите не са ОК, когато носиш чехли или сандали.

6. Хигиената е много важна. “Педикюр” може да ти звучи като мръсна дума, но той е важен за всеки мъж, който иска да изглежда добре. Не е нужно да ходиш на педикюр, достатъчно е сам да се погрижиш за краката си (пълната програма – чисти крака, чисти и подрязани нокти).

Виж още: Как да се справиш с гъбичките по краката

7. Ако не се кефиш на открити обувки, не е задължително да носиш такива. Просто си вземи един-два чифта леки обувки от плат и една дузина чифта памучни чорапи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here