Стилните непромокаеми обувки

0
2059

Гумени ботушиКогато става дума за дрехи и обувки, често се оказва, че удобството и стилът не могат да съществуват заедно – удобните дрехи и обувки не винаги са стилни, а стилните често са неудобни.

Реклама

Това обаче не е задължително да е така.

Сещам се за един много хубав пример.

Във Венеция гумените ботуши са доста популярни. Причината – когато вали, каналите преливат. Това е така наречената „висока вода“ (acqua alta), заради която местните хора задължително имат по един чифт гумени ботуши в гардероба си.

Гумените ботуши като цяло не се свързват с кой знае какъв стил, но въпреки това – все пак става въпрос за Италия – венецианците някакси успяват да ги носят така, че да изглеждат добре. Съчетават ги с панталон, чиито крачоли влизат в ботушите, с непромокаемо яке или сако, със задължителния шал и с чадър. Най-добре – и с шапка. Резултатът е един едновременно стилен и подходящ за метеорологичните условия външен вид.

Иначе казано – възможно е да ти е топло, да си защитен от дъжда и пак да изглеждаш стилно.

Затова избрахме да ти покажем няколко модела зимни обувки, които илюстрират това. Те са едновременно топли, подходящи за дъжд – а и за сняг – и добре изглеждащи. Могат да се носят с дънки или топъл панталон, чиито крачоли са пъхнати в обувките – този начин на носене е удобен, предпазва крачолите от намокряне и същевременно изглежда спортно-елегантно.

Модел на Swims:

Swims

Модел на RainMan:

RainMan

Модел на PF Flyers:

PF Flyers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here