Прическите на сезона

0
789

Прически

Реклама

Идва зима и е време да сменим дрехите си. Важи ли това и за прическата? Дали да я променим и ако да, по последна мода ли да я направим или да се придържаме към класиката? За щастие през този сезон двете неща до голяма степен се припокриват.

Все още доста хора мислят, че като става дума за прическа, мъжът няма за какво толкова да се тревожи. Това обаче отдавна не е така. Повечето мъже отделят почти толкова внимание и грижа косата им да изглежда добре, колкото и жените. Днес в специализираните салони мъжете могат да открият различни идеи за мъжки прически, както и широк спектър от продукти, създадени специално за мъжката коса.

Прическите на сезона

Модата за 2008/2009 г. казва: естествен вид на косата, без излишна натруфеност. Косата се оставя да се раздели естествено, без значение дали в центъра или отстрани на главата. Препоръчват се само продукти, които подсилват естествения вид – подхранващи и стилизиращи.

Дейвид БекъмИмаше време, когато така нареченият „гребен” (Faux Hawk) тип Дейвид Бекъм беше на мода. Това време обаче отмина, затова ви предлагаме да си изберете сред традиционните стилове на подстригване, които са актуални в момента. С тях никога не можете да сбъркате. Те са подходящи дори и за по-консервативните мъже и са като цяло безопасен избор. Единственото, което ви трябва, за да сте доволни от такава прическа, е добър фризьор.

При всички случаи обаче не всичко, което е на мода, е най-доброто за вас. Затова при избора на конкретната прическа и дължина най-голямо значение има не модата, а чертите на лицето. Възрастта е почти несъществена.

Класическите мъжки прически са: къси, средни и дълги и по този начин се делят и прическите на този сезон.

Още: за всяка от трите дължини…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here