Парфюмът: кога, как и колко

0
420

Двойка3. На среща с гадже: не забравяй стратегически места

Реклама

Сложи си парфюм на шията и на китките, но ако се чувстваш особено уверен в себе си, сложи и на други места, които се надяваш тя да подуши. А именно – по долната част на тялото. Пръсни малко по вътрешната страна на краката си и още малко по долната част на корема. Но не прекалявай с количествата! Идеята е миризмата да е загатната и да се смеси естествено с твоята собствена миризма.

4. Ако с един парфюм се чувстваш секси, той не става за официално събитие

Като се приготвяш за официална вечеря или работен коктейл, забрави за аромата, с който си съблазнил приятелката си. Ако искаш да те възприемат в делова светлина, трябва да се спреш на нещо изискано и сериозно.

5. Не забравяй за парфюма, дори и да не си на работа, среща или официална вечеря

Хубавият аромат ти дава самочувствие и със сигурност е приятен на жената, с която си или с която искаш да бъдеш. Затова дори и в обикновен, неработен ден, в който не си поканил момичето на среща, а просто отиваш до тях да й оправиш компютъра, не заправяй да пръснеш малко парфюм на гърдите и, ако искаш, и на шията си. Това, че ухаеш приятно дори и когато не сте на официална среща, със сигурност ще й хареса, а и ти самият ще се чувстваш приятно и свежо.

снимки: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here