Идея за стил: пачуърк

0
518

Десените тип пачуърк се характеризират с това, че се състоят от съединени парчета плат, които са с различни цветове, а понякога и от различни материи (patchwork – от англ. patch – кръпка). Въпреки че някои дрехи, направени по този начин, може да изглеждат твърде шарени, други могат да са доста свежи, ако са съчетани по подходящ начин. Като цяло дрехите тип пачуърк могат да са интересен акцент за по-неофициалния и младежки стил.

Реклама

 

Ризи

Ризите, изпълнени в пачуърк, са може би най-характерните представители на този стил. Някои от тях са с доста дискретен мотив като тази на Journal Standard. Сивият цвят, който е основен за ризата, е леко разнообразен с цветните елементи на яката и по копчетата.

Journal Standard

 

Други модели обаче могат да те накарат да изпаднеш в дълбок размисъл как точно да съчетаеш тази дреха. Такава е ризата на Studio D’Artisan, която използва толкова много цветове, че просто сякаш крещи: внимателно с останалите дрехи! Най-добре ще съчетаеш подобна риза с чифт класически тъмносини дънки. Също така, с такава дреха не ти трябват цветни и привличащи вниманието аксесоари.

Studio D’Artisan

 

Този модел на Cheap Monday, макар и също пачуърк, е доста по-дискретен. Това е на практика дънкена риза, само че от два различни дънкови плата. Нейното съчетаване е доста по-лесно, като същевременно ефектът от пачуърка си остава, макар и доста по-дискретен, отколкото в предишния случай.

Cheap Monday

Пуловери и якета…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here