Битка със стил

0
362

Стилът на Джон Маккейн е по-сложен за определяне. От една страна той често се появява с типичния строг костюм, съчетан с интересни вратовръзки. Вратовръзките в ярки цветове са характерни за стила на кандидата на Републиканската партия.

Реклама

{gallery}vratovrazkata/moda/presid_style/mccain{/gallery}

Не един и двама кандидати за президент на САЩ са посягали към червени и яркосини вратовръзки – това са цветовете на американския флаг и затова политиците отвъд океана отдавна са ги превърнали в символ на сила и власт. И докато Обама се придържа основно към тях, Маккейн ескпериментира и с други цветове, което е добро решение и му придава индивидуалност.

От друга страна неофициалният му вид понякога включва пуловер под сакото или само пуловер и това не винаги е безопасен избор. По време на едно посещение в Ирак пуловерът му не получи много добри оценки, а и се говори, че той самият не бил много щастлив от V-образното деколте и бялата тениска отдолу. Друга критика към него е, че саката и ризите му понякога са му малко големи, което подчертава не особено високия му ръст.

Интересно: Джон Маккейн отправи критика към дрехите на един университетски преподавател. Вместо да отговори на въпроса му по време на една среща, кандидат-президентът коментира облеклото на питащия, за което после се извини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here