Битка със стил

0
345

Обама и Маккейн
Когато имаш намерение
да ставаш президент на Америка, няма как да ставаш от леглото и да обличаш първото долу-горе чисто нещо, което ти се изпречи пред погледа. Кандидатите за президент на САЩ, които на 4 ноември ще се впуснат в последната битка за Белия дом, са разбрали, че стилът има значение.

Реклама

Още преди да останат само двамата с Джон Маккейн, Барак Обама получаваше доста добри отзиви за външния си вид. Не случайно списание Esquire го включи в списъка си на най-добре облечените мъже, а GQ и Vibe го сложиха на кориците си.

{gallery}vratovrazkata/moda/presid_style/obama{/gallery}

В началото на кампанията кандидатът на демократите често се появяваше без вратовръзка – един както свеж, така и рискован избор за политик, с който той се справяше доста добре.

Всички наблюдатели казват, че шивачът на Барак Обама е доста добър заради начина, по който му стоят костюмите. Най-честият избор на цвят за него са нюансите на синьото.

Интересно: За корицата на Vibe са предложили на Обама да го снимат в стил хип-хоп, което той отказал с мотива, че някога може да е бил хип-хоп, но сега е кандидат-президент.

Стилът на Джон Маккейн…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here