Няколко слоя дрехи

0
454

СлоевеПуловер?

Реклама

Той също е вариант за среден слой, само трябва да имаш предвид, че ако ти се наложи да го съблечеш, тъй като ще мине през главата ти, може да се окажеш леко рошав. Най-добре е, особено на работа, да не се разсъбличаш пред околните, а да отидеш до тоалетната.

Третият слой

Известен е още като любимото ни есенно яке. Дрехите под него трябва да му отиват по цвят и стил. Това важи и за аксесоари като шал например.

Цветовете

Есенните дрехи като цяло са доста лесни за съчетаване, защото повечето са в убити тонове, които лесно се комбинират едни с други. Това не пречи да вмъкнеш и някой по-ярък акцент. Избягвай много светлите дрехи в градска среда, най-вече якета, панталони и обувки – един дъжд ще развали целия ти стилен външен вид. СлоевеА нека си признаем – човек с кални петна по белия панталон няма как да е стилен. Ако все пак обичаш светли дрехи, отделяй една минутка на прогнозата за времето.

Златно правило на слоевете дрехи: всяка дреха трябва да е в изряден вид, независимо че върху нея има още няколко. Не знаеш кога ще ти се наложи да се съблечеш.

Още едно правило: не се старай да криеш слоевете. Ако са съчетани добре, те са част от твоя стил.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here