Няколко слоя дрехи

0
434

СлоевеКогато сезоните се сменят, започваме да си задаваме въпроса „Какво да облека” също толкова често, колкото и жените. Рано сутринта имаме нужда от нещо топло. На обяд обаче времето вероятно ще се стопли, така че трябва да сме подготвени. Ами ако завали?

Реклама

Всички тези въпроси лесно се решават чрез едно умение – да слагаш върху себе си няколко слоя дрехи, без да изглеждаш като подвижна закачалка, така, че по всяко време да си облечен според температурите.

Първият слой

Той е за обедните часове, когато вероятно ще е топло. В зависимост от начина ти на живот и работата ти този първи слой може да е тениска, риза или тънка блуза с дълъг ръкав. Щом отгоре ще има още 1-2 дрехи, тази първа риза или блуза не трябва да е широка, трябва да е по тялото, за да можеш да обличаш още дрехи отгоре. Най-долната дреха не трябва да е дебела.

Вторият слой

Тъй като още си с есенното яке, само една тениска под него може да не свърши работа. Трябва ти суичър или жилетка. Не е задължително слоевете да са в един цвят – напротив, ако не са, това ще добави индивидуалност на облеклото ти, стига цветовете да си отиват. Много трябва да внимаваш, ако трябва да решиш какво да облечеш върху официална риза – тя е по-капризна по стил и ако горната дреха не е сако, може да се наложи да изпробваш няколко варианта, преди да се харесаш.

Слоеве Слоеве

Пуловер?…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here