В какви цветове да се обличаш

0
2755

Както знаеш, крайностите не са хубаво нещо.
Не е добре нито да се носиш само в черно и сиво, нито да купуваш дрехи в модния за сезона цвят, без изобщо да се замисляш дали точно НА ТЕБ този цвят ти стои добре.
На различните хора им отиват различни цветове. Основна роля тук има тенът ти. Затова нашето списание за мъже ще ти разкрие тайната на съчетаването на цвета на дрехата с цвета на кожата ти.

Реклама

1. Ако си с тъмен тен
Ако си от мъжете с тъмна кожа, коса и очи, трябва да носиш дрехи с цвят, който контрастира с тена ти. Такъв контраст ти помага да избегнеш скучния и безцветен вид и да хванеш окото на момичето, което си харесал.

Цветовете, които най-много ти отиват:

Розово
Бяло
Каки (жълтеникаво-кафяв, милитъри цвят)
Бебешко синьо
Сиво

Как да носиш тези цветове:
БялоПрез лятото направо ще обереш точките, ако си целият в бяло. Контрастът между тъмната кожа и белите дрехи подлудява жените, а ако материята е лен, ти самият ще се чувстваш прохладно и леко! Друга добра комбинация е розова риза със сиви панталони, като в никакъв случай не пъхаш ризата в панталона (това важи за всички цветове и материи!) Обувките трябва да са бежови или в някой нюанс на кафявото. Материята – кожа или велур.

Цветове, които е добре да избягваш:

Черно
Тъмнокафяво
Тъмносиньо
Пролетно зелено
Пурпурночервено

Трябва да избягваш всякакви тъмни нюанси. Все пак не е лесно съвсем да се откажеш от черното и тъмносиньото, затова просто ги намали.
2. По-светъл тен…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here