Модата на мустаците

0
514

Модата на мустаците

Реклама

В корпоративния свят брадите и мустаците не са особено обичани. Свикнали сме да виждаме пътя към успешната кариера, особено в някоя голяма компания, като голобрад, изтупан и лъскав.

Само че в последно време все повече известни мъже се заиграват с бради и мустаци. Откакто преди година Брад Пит се появи с мустаци, които си беше пуснал за снимките на „Гадни копилета”, тази тенденция сякаш преживя подем. Още повече, че самият Брад тогава сподели, че иска да върне модата на мустаците.

Според модните експерти този външен вид казва: „Аз не съм роб на порядките, нито на корпоративните изисквания. Мога да ходя във вид, който на дядо ми например нямаше да му се размине.”

Нашето мнение по въпроса: каквото и да казват модните гурута и известните мъже, най-важното е какво на теб ти отива. А това може да се разбере включително и с експериментиране. Все пак внимателно със степента на експеримента. Сам си знаеш дали работата ти позволява да се появиш някоя хубава слънчева сутрин като Робинзон Крузо.

Ето и няколко известни личности, които явно се харесват с мустаци и които имат роля в установяването на тенденцията (Брад Пит, Колин Фарел, Крисчън Бейл, Джъд Лоу):

{morfeo 253}

Виж още: Мъжете с бради през погледа на жените от форума

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here