Мъжка мода есен 2010: цветовете

0
581

Мъжка мода есен 2010: цветовете

Реклама

Ясно е, че най-комфортно се чувстваме в черно, кафяво, сиво, тъмносиньо и, евентуално, тъмнозелено. Тъмните цветове са подходящи за есента и зимата, съчетават се лесно, а и като цяло се приемат за по-„мъжки”.

Въпреки това обаче малко по-светлите и ярки цветове са нещо, което може да освежи вида ти и да разнообрази обичайния ти стил. Тази есен например можеш да избираш сред актуалните цветове за сезона: бежово, оранжево и лилаво.

 

Бежово

Освен при палтата, този цвят се среща и при други дрехи през този сезон – ризи, костюми, пуловери. Най-добре е да се съчетае с тъмни цветове, за да се получи приятен контраст.

Плюсове: Светъл цвят, който създава приятно разнообразие сред обичайните тъмни зимни дрехи. Стои много добре на мъже с по-тъмен тен на кожата.

Минуси: Дрехите в светли цветове се цапат по-лесно, което е проблем в дъждовно и кално време. Също така, ако си с много светла кожа, избягвай ризи, пуловери и якета в бежово. Вместо това си вземи нещо бежово, което не стои до лицето ти – панталон, колан, обувки, ръкавици.

Два модела на Canali и два на Billy Reid:

{morfeo 449}

Оранжево…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here