Мъжки шалове за есен/зима 2011/2012

0
466

Трябва да признаем, че аксесоарите не са най-силната страна на повечето мъже. Причината, поради която през зимата прибягваме до шапки, шалове и ръкавици, е по-скоро студът, отколкото стилът.

Реклама

Затова не е зле да си припомняме отвреме навреме, че добре подбраният шал може да добави една доста сериозна доза стил към външния ти вид. Ето няколко интерпретации на мъжкия зимен шал, избрани сред предложенията на дизайнерите за есен/зима 2011/2012.

Класически карирани шалове

С карето е много трудно да сгрешиш. Особено ако съчетаеш един от цветовете на карирания шал с останалата част от облеклото си. Само имай предвид, че когато една дреха или аксесоар са карирани, останалите трябва да са едноцветни. Различните видове шарки не се съчетават помежду си и комбинацията не изглежда добре.

Няколко идеи от Pendleton for Eddie Bauer:

Pendleton for Eddie Bauer

Нещо оригинално

Когато говорим за шалове, възможностите за създаване на нещо оригинално не са кой знае колко. Въпреки това обаче успяхме да намерим едно наистина интересно предложение от Steven Alan.

Steven Alan

Това е шал с подплънки, което вероятно го прави доста мек и приятен. Стилът му е спортен, а цветовете са различни от двете страни, което го прави мултифункционален. Също така, подплънките позволяват да го използваш и за други цели – например за импровизирана възглавничка по време на път.

Нещо свежо и шарено…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here