Мъжка мода за пролет 2012 – част 1

0
511

Мъжка мода за пролет 2012 – част 2

Реклама

Време е да започнеш новия топъл сезон. Най-добрият начин да го направиш е следният: стани късно в събота или неделя, направи си кафе, пусни си любимата музика и отвори гардероба. След това отдели всички зимни дрехи за прибиране и извади пролетните. След което ги огледай, за да прецениш как стоят нещата и от какво имаш нужда. Всичко, което ти е малко, което е скъсано, изцапано или с друг подобен дефект, който не позволява употреба, трябва да си замине, за да бъде заменено с нещо ново и актуално.

Какво е новото

Както всеки пролетно-летен сезон, любима тема на модните дизайнери (и наша) са цветовете и по-точно тяхното едновременно стилно и разумно използване. И през този сезон имаме доста голям избор по отношение на цветове.

Панталоните – избери си цвят

Всяка пролет дизайнерите подновяват с нови сили борбата си срещу черното и сивото. И докато при ризите и тениските ярките цветове не изглеждат чак толкова трудни за съчетаване и носене, при панталоните цветът може да е доста голямо предизвикателство. Как да се справиш с него? Просто си харесай цвят. Да, цветният панталон не е лесен за съчетаване, но ако успееш да го комбинираш добре с останалите си дрехи, ще постигнеш един нов, свеж и цветен външен вид, който ще повдигне пролетното ти настроение.

Цветовете, сред които можеш да избираш, са най-различни. От червеникавокафяво до бледолилаво (модели на Gap и J Crew):

Цветни панталони

Летният костюм: светъл, без да се натрапва

Цветните панталони може да са добра идея за уикенда, но през седмицата може да ти се наложи да облечеш и нещо по-делово. Летният костюм е нещо основно в мъжкия гардероб и всеки сезон има нови предложения, сред които да си избереш. Този модел е на Prada, кройката е изчистена, а цветът е бледосив с нюанс на бледозелено.

Prada

Трайбъл

Това е тенденция, която периодично се появява в колекциите. През този сезон има някои интересни предложения, които обаче трябва да се съчетаят внимателно заради многото цветове и специфичния стил.

Трайбъл

Очаквай още за тенденциите през пролетния сезон!

Мъжка мода за пролет 2012 – част 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here