Мъже на червения килим

0
630

Събития като раздаването на наградите „Оскар” не позволява да правиш експерименти с вида си. Смокингът е задължителен, почти толкова задължителен е и черният цвят. Освен това всички те гледат – по телевизията, на живо, след това и на снимки – и на следващия ден започват да те обсъждат, затова трябва да си перфектен до носа на обувката си. Някои се справят с тази задача, други – не толкова.

Реклама

Шон Пен: черно върху черно

Шон Пен

Единият вариант да се различаваш от черно-бялото клише на такива церемонии е да махнеш бялото. Черна риза с черна вратовръзка под черен смокинг, особено ако носят етикет „Армани” – това е стилна и елегантна комбинация. Но за да изглеждаш добре в нея, има значение и как я носиш. Модните експерти казват: не се обличай целия в черно, за да станеш готин. Облечи се така, след като вече знаеш, че си готин. Всичко е в нагласата ти.

Филип Сиймор Хофман: черно върху черно и много недоразумения

Филип Сиймор Хофман

При него просто не се е получило. Каква е поуката? Първо, не ходи на официални церемонии със скиорска шапка. Второ, ако сатенената ти жилетка се гъне и не ти стои добре, облечи нещо друго. Трето, виж Шон Пен.

Мики Рурк със собствен стил, Сийл – с жена си…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here