Колан, който се разширява с всяка хапка

0
411

Roland Iten R8S Mark II

Реклама

Ако не можеш да се контролираш по Коледа, защо не си вземеш колан, който се разширява заедно с корема ти? Това предлагат производители на часовници. Часовниковите механизми са тяхно ежедневие, но по Коледа те са решили да ги използват и за друго, освен за часовници – за да направят празничен колан.

Roland Iten R8S Mark II И за да е съвсем лъскаво всичко, са използвали злато и титан. Така и здравината е по-голяма. Заради тези екстри умният аксесоар струва 18 000 евро.

Добре де, какъв е проблемът, докато си седя на коледната трапеза и похапвам, да си разхлабя стария колан с дупките? Проблемът, отговарят от производителя Roland Iten, е, че трябва да станеш от масата и всички ще разберат, че последните няколко десерта са ти дошли в повече. А пък с Roland Iten R8S Mark II можеш да отпуснеш няколко сантиметра, както си седиш. Механизмът разчита на малки въртящи се колелца, които са доста дискретни. (Пак не разбирам защо да не си отпусна стария колан в тоалетната?!? Може би просто колан със злато и титан изглежда по-стилен и някакси ти дава усещане, че ти е позволено да се натъпчеш на празничната трапеза?)

Така или иначе, идеята е доста интересна. Въпреки това, като се замислиш колко ще ти струва да свалиш каченото по празниците, май не си струва да облекчаваш съвестта си с такъв аксесоар и е по-добре да си носиш добрия стар колан, който няма възможност за незабележимо отпускане.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here