Класическите летни дрехи

0
299

Класическите летни дрехи

Реклама

Интересните и оригинални дрехи ти трябват, когато искаш да направиш впечатление, да изпъкнеш на фона на всички останали или просто да покажеш, че можеш да облечеш каквото си искаш, без да ти пука кой какво си мисли.

Класическите дрехи от своя страна са онези, които можеш да носиш всеки ден, с които не рискуваш да изглеждаш необичайно и които са едновременно удобни и стилни. Ето няколко такива дрехи, които ще ти бъдат полезни през лятото, защото са мултифункционални и удобни.

1. Дънки

Летните дънки трябва да са по-леки от зимните. Важно е да са ти по мярка и да ти отиват. Можеш да избереш по-светъл цвят, както и по-спортен модел.

2. Тениска

И по-точно, тениска с яка. Това е дреха, която изглежда малко по-стилно от обикновената тениска, без да е твърде официална. Цветовете зависят от теб, важното е да избереш цвят, който ти отива.

3. Джапанки

Те са добър избор за лятото, защото едновременно изглеждат лятно и държат прохладно. Намери си удобни джапанки и, ако това са предпочитаните ти обувки за лятото, снабди се с поне два чифта.

4. Колан от плат

Коланите от плат са по-добър избор за лятото от кожените, защото са по-леки. Видът им също е по-спортен, което е в хармония с лятното отпускарско настроение. Съчетай колана по цвят с джапанките или кецовете.

5. Слънчеви очила

От всички неща в този малък списък слънчевите очила са онези, които заслужават най-голяма част от времето, вниманието и бюджета ти. Очилата трябва да отиват на формата на лицето ти и ако имаш само един чифт слънчеви очила, нека те да са по-скоро класически, отколкото шантави.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here