Къси панталони: как да ги носим и какво да избягваме

0
517

Къси панталони

Реклама

Летните температури са в състояние да накарат и най-срамежливите сред нас да се решат да преминат от дълъг панталон на по-къса и прохладна версия. За да си сигурен, че ще изглеждаш стилно с къси панталони, ето няколко основни правила за носенето им.

Как да ги носим

1. Каки

Панталоните тип каки са подходящи за лятото както в дългия си вариант, така и къси. Цветът е в зависимост от вкуса ти – милитъри, бежово, синьо. Подходящо допълнение може да е и риза с къс ръкав, и тениска.

2. Лен

Личното ми мнение е, че това е най-приятната материя за лятото, особено за панталони. Освен че държи прохладно, ленът е и достатъчно качествен плат, за да можеш да носиш ленени къси панталони на парти и изобщо в (полу)официални случаи. Чудесна е комбинацията с риза с къс ръкав, също ленена, и кожени чехли.

Все пак внимавай за едно от не толкова приятните свойства на лена – мачка се доста лесно.

3. Чехли

Щом си решил да се разхвърляш и да се разхождаш с полуголи крака, няма логика да сложиш чорапи и затворени обувки. Хубави кожени чехли са много по-подходящо лятно допълнение. Разбира се, ако поводът позволява и ако панталоните са спортни, можеш да ги носиш и с маратонки.

4. Качествени панталони

Качеството може да има по-висока цена, но тя обикновено си заслужава. Ако искаш наистина стилни къси панталони, по-добре инвестирай малко повече в тях. И кройката, и платът, и детайлите издават хубавата дреха.

Къси панталони: какво да избягваме…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here