Как да навиеш ръкавите на ризата си

0
1625

Това не е нещо, което ще искаш да направиш на официална вечеря. В неформална обстановка обаче е позволено да навиеш ръкавите на ризата си – за удобство, защото ти е топло или просто за освежаване на стила.

Реклама

Ако решиш да го правиш, направи го както трябва. Небрежно навитите ръкави могат да са много добър акцент към спортно-елегантния външен вид, само че за тази цел трябва да се навият внимателно.

Иначе казано, небрежният външен вид не се постига по небрежен начин.

Ето как да навиеш ръкавите на ризата си в четири стъпки:

Как да навиеш ръкавите на ризата си - стъпка 1

1. Разкопчай копчетата на маншетите („маншет” се нарича най-долната част от ръкава, която обгръща китката. Виж картинката.) Ако ръкавите на ризата ти са широки, можеш да оставиш най-горното копче разкопчано, за да не ти се свличат ръкавите, когато ги навиеш. Ако пък ръкавите са ти точно по мярка, разкопчай всички копчета, за да можеш да навиеш ръкавите, без да спреш притока на кръв.

 

 

 

 

 

Как да навиеш ръкавите на ризата си - стъпка 22. Обърни ръкава нагоре и го прегъни еднократно така, че маншетът да стига до малко над лакътя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да навиеш ръкавите на ризата си - стъпка 33. Второто прегъване трябва да е почти по средата на първото, така, че маншетът да се подава леко. Можеш да подръпнеш краищата тук-там, за да изглежда, че си си навил ръкавите набързо.

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да навиеш ръкавите на ризата си - стъпка 44. Отвори си една студена бира, сложи си небрежната усмивка и се наслаждавай на женското внимание.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here