Италиански стил в Бразилия

0
1487

Италианският футболен отбор

Реклама

Има футболни отбори, които пътуват по анцузи.

Има и италианци.

Колкото и да не обичаме клишетата, пристигането на италианския футболен отбор в Бразилия показва, че клишето за италианския стил има основания. Въпреки бразилските горещини футболистите на Италия кацнаха не просто в костюми, но и в костюми в три части.

Костюмът в три части – сако, панталон и елече – се смята за един от най-елегантните варианти, когато става дума за официално мъжко облекло.

{morfeo 975}

Тези снимки ни напомнят и за друго – за начина, по който се обличаме за пътуване.

За съжаление все още има мъже, за които анцугът е приемливо облекло, с което да се качиш на влак, автобус или самолет. Логиката е ясна – така или иначе на път не попадаш на особено чисти места, какъв е смисълът да си с хубави и спретнати дрехи?

Смисъл има и той е, че един мъж винаги трябва да е елегантен. Както и че пътуването не е преместване от точка до точка, за което е достатъчно да нахлузим първото нещо, което ни попадне, а една динамична, интересна и стилна част от живота ни.

Е, костюмът не е необходим за онези от нас, които не пътуват като част от чуждестранни делегации на високо равнище. Достатъчно е да изберем нещо едновременно удобно и приятно на вид. Няколко идеи:

{morfeo 976}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here