HUMANIC в България

0
927

HUMANIC

Реклама

На 16 март търговската верига магазини за обувки HUMANIC открива своя първи магазин в България, в Сердика Център София. В него маниаците на обувки – shoemanics – ще могат да намерят мъжки, дамски и детски обувки на марки като Alisha, Lacoste, S.M.H., Tommy Hilfiger, Puma, Vans, Converse, Funky Shoes, Geox и др.

От марката поставят на първо място в работата си това, което сами наричат „страст към обувките”. Сезон след сезон специалистите от компанията избират най-доброто от модния подиум и от уличната мода и го предлагат на клиентите си. Привлекателният дизайн на магазините и усещането за уют в тях превръщат пазаруването в HUMANIC в специално преживяване.

HUMANIC е дъщерна фирма на концерна Leder & Schuh International AG. Той е една от най-успешните компании за обувки в Европа, която развива дейност в единадесет страни – Австрия, Германия, Чехия, Словакия, Швейцария, Унгария, Полша, Словения, Хърватия, Румъния, а от март 2010 г. – и в България.

Ето какво разказаха от HUMANIC за актуалните тенденции в мъжката мода при обувките за сезон пролет/лято 2010 г.:

HUMANICЛайфстайл мода за момчета: ретро бунтар

Маратонките Nike Cortez от ранните 70 се завръщат, а заедно с тях и спътниците им като Samba на Adidas. Имената на обичаните класически модели са ни познати от много години. Също толкова модерни и готини, както в началото, днес култовите маратонки празнуват стилистично си възраждане. През 2010 г. облеклото към тях е шарено: джинси в ярки цветове, качулки и задължително контраст.

 

Мода за пътуващи мъже

Елегантните обувки с връзки са задължителни за светските мъже. На мода са естествените земни цветове като тъмното сиво-кафяво, светло кафяво, бежово и мока. Като се съчетаят с лек светъл костюм от памук или лен, лека риза и летен шал, модният traveller-стил за пътуващия мъж е готов. Важното е: новите обувки с връзки се носят винаги без чорапи!

Кежуъл

Неофициална мода е в стила на 50-те и на Джеймс Дийн. През пролетта на 2010 г. мъжът носи тънки карирани ризи и къси кожени якета, небрежни джинси и спортни, „износени”, маратонки. При обувките са задължителни поне два (контрастни) цвята.

снимки: HUMANIC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here