Костюмът на един мъж за Хелоуин

0
654

Маскиран мъж

Реклама

Ако си решил да ходиш на Хелоуинско парти, ще ти трябва костюм. Както вече сме писали в „Как да си подготвиш костюм за Хелоуин”, да отидеш без костюм на парти, където всички са маскирани, е тъпо.

И така, какъв трябва да е костюмът за Хелоуин на един уважаващ себе си мъж?

1. Трябва да е наистина добър

Виж, никой не те кара да се правиш на идиот, преобличайки се за маскен бал. Само че ако решиш да го правиш, поне го направи както трябва. А именно – направи костюма си добър. Не „ми… става”, а наистина добър.

2. Използвай онова, което вече имаш в гардероба си

Не е нужно да си купуваш дрехи. Напротив, ако нямаш идея как да се преоблечеш, разрови се из гардероба си. Със сигурност имаш поне една твърде крещяща риза, вратовръзка с особен цвят или тениска с шантава картинка. Ако намериш някаква такава дреха, която не носиш в ежедневието си, пробвай да я използваш за основа на костюма си.

3. Изпипай детайлите

Едни изкуствени зъби не те правят вампир и една превръзка на окото не те прави пират. Ако ще влизаш в образ – а в крайна сметка това е идеята, – изпипай всеки детайл, за да постигнеш максимален ефект. Намери си подходящ аксесоар, накарай приятелката си да ти нарисува бенка, използвай някое интересно бижу, впрегни въображението си.

И не забравяй – ако си тръгнал на Хелоуинско парти, няма да ти трябва само костюм. Ще ти трябва и тиквен фенер.

снимка: KayVee.INC, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here