Есенното яке

0
436

GapТо е основна част от гардероба на стилния мъж. През есента не върви да се навлечем със зимното си яке, което заема един багажник място, нито пък да ходим по тениска и да зъзнем като герой на Чарли Чаплин. Затова ни трябва стилно есенно яке.

Реклама

Стилът

Първото, от което зависи покупката на есенно яке, е твоят стил и начин на живот. От това зависи дали якето ти ще е спортно или елегантно. Разбира се, винаги съществува и средният вариант, който за повечето от нас е може би най-добрият избор.

Цветът и материята

Те също зависят от стила ти и от останалите дрехи в гардероба ти. Мисли за панталоните и дънките си, когато си избираш яке – това са дрехите, с които трябва най-вече да се съчетава една връхна дреха – и по цвят, и по материя.

Идеи

Това яке на Gap (горе) е за по-спортен стил и начин на живот, който изисква постоянно движение. То е с две лица: от едната страна е непромокаемо и идеално за дъждовен ден, а от другата е Guess?вълнено. Качулката и двете лица го правят спортно и удобно.

По подобни причини този модел на Guess? (вдясно) е определено спортен – джобовете и качулката го правят такъв. Както всички дрехи в този стил, якето е удобно и практично.

Сивото винаги е било…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here