Emporio Armani пролет 2006

0
1344

Emporio ArmaniИ така, лятото дойде. Сега е моментът да прецениш какви нови дрехи да напъхаш в гардероба си. И макар ние, мъжете, да не сме толкова суетни като жените, идеята да бъдем в тон с летните модни тенденции не е никак лоша. Хубаво правило, което вратовръзката би искала да ти каже, е: Внимавай с избора на модна дреха! Преди да я купиш, виж дали на ТЕБ ти стои добре. Ако не ти харесва как ти стои, майната й, независимо колко е модерна!

Реклама

Общо взето, всеки дизайнер си има виждане за това как трябва да изглеждаш през лятото. Ние избрахме погледа на Армани и по-точно марката Emporio Armani, тъй като тя е ориентирана предимно към млади хора и е в синхрон с последните модни тенденции. Дрехите, които разгледахме, ни харесаха и ти предлагаме да хвърлиш едно око на насоките, които е определил великият дизайнер.

Важно: независимо дали ще избереш да носиш дреха с марката „Армани” или не, общите насоки си остават същите.

Колекцията пролет – лято 2006 залага на класическите цветове черно и бяло, като към тях дизайнерът добавя светлосиво, сиво, зелено и антрацитно зелено. Материите са лен, лъскава коприна, вискоза, памук, рипсено кадифе. Якетата са с едноредно закопчаване. Изтърканият ефект все още е на мода. Флоралните мотиви също намират място в мъжката мода. Прави впечатление, че дрехите в линията са свободни. Всички модели са леки, ефирни и не прилепват по тялото.

Дрехите това лято са свободни! Бяло и Сиво
Леки и ефирни материи Сивото е на мода това лято

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here