Чанти за мъже

0
592

Да си го кажем честно: джобовете ни отдавна не могат да побират всичко, от което се нуждаем през деня.

Реклама

Години наред чантата имаше репутация на женски аксесоар. Днес обаче едва ли има мъж, на когото да не му се налага да носи един куп неща със себе си, особено ако е навън през целия ден.

Ето кои са основните типове мъжки чанти, сред които можеш да си избереш в зависимост от това какво ти се налага да носиш и как се обличаш.

Куфарче1. Класическото куфарче

То е може би една от най-старите форми на мъжка чанта. Преди да ни се налага да носим каквото и да било друго със себе си, сме почнали да разнасяме документи и се е наложило да ги сложим в нещо.

Ако носиш костюм в офиса, това е твоят тип чанта. Най-добре е куфарчето да е от естествена кожа, а черното е най-безопасният и лесен за комбиниране цвят.

В сравнение с по-старите модели, които се отварят легнали и напомнят за даване на откуп в гангстерски филм, моделите, които стоят прави, са доста по-удобни. Повечето имат различни отделения, които позволяват организиране на книжата ти, а някои имат и подвижна дръжка за носене на рамо, което ги приближава до втория тип чанта.

През рамо2. Чанта през рамото

Това е може би най-популярният в последните десетилетия модел за всекидневна употреба. Ако се обличаш спортно-елегантно, тази чанта е най-добрият избор. Тя обикновено е достатъчно голяма, за да побере всичко, от което имаш нужда. От плат е, най-често брезент, и може да се пере.

Когато избираш цвят, по-добре е да се спреш на тъмни и убити цветове като тъмнозелено, кафяво, сиво. Райета, картинки и апликации също са интересни, стига да не правят чантата трудна за комбиниране с дрехите ти.

В зависимост от модела, тази чанта може да е както по-спортна,така и елегантна и дори подходяща за офис.

Раница и чанта за лаптоп…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here